Hoved (saudiarabisk fotballspiller) Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hva er den nåværende forholdsstatusen til den saudiarabiske forsvareren, Yasser Al-Shahrani?

Yasser Al-Shahrani er naturlig reservert og krymper samtidig som han føler seg hengiven. På grunn av sin sjenerte personlighet har den ecuadorianske forsvars-midtbanespilleren holdt sine romantiske forhold hemmelige.

Han har aldri blitt rapportert som dating noe sted, derfor er det utfordrende å bekrefte hans nåværende romantiske situasjon.

Det faktum at forsvareren, Yasser er en enkelt mennesket endrer seg ikke på grunn av mangel på informasjon.

Hvem er Yasser Al-Shahrani?

Innehold

Yasser Al-Shahrani aka Yasser bin Gharsan bin Saeed Al-Mohammadi Al-Shahrani er en profesjonell saudiarabisk fotballspiller. Han spiller aktivt som venstreback eller midtstopper for A-Hilal og Saudi-Arabias landslag .

Han var med i den for tiden pågående under FIFA verdensmesterskap 2022 gruppe C fotballkamp mellom Argentina og Saudi Arabia på Lusail Stadium i Lusail, Qatar.

todd chrisley fødselsdato

I kampen tapte Argentina mot Saudi med 1-2, med mål av Saleh AI-Shehri og Salem Al-Dawsari .

Dessverre falt Saudi-forsvarer Yasser til bunns etter å ha kollidert med keeper Mohammed Al-Owais på stopptid og ble båret av banen på båre. Han fikk et kjevebrudd, brukne ansiktsbein og indre blødninger.

Kronprinsen av Saudi-Arabia beordret umiddelbart at spilleren skulle flys til Tyskland for nødoperasjon med privatfly etter skrekkkollisjonen.

Ble forsvarer, Yasser Al-Shahrani skadet under kampen mot Argentina i FIFA World Cup 2022?

Dessverre fikk den saudiarabiske forsvareren Yasser et kjevebrudd, brukne ansiktsbein og indre blødninger på grunn av kollisjonen med målvakten, Mohammed Al-Owais , under den historiske seieren mot Argentina med 2-1.

Til tross for at Argentina ledet i første omgang gjennom Lionel Messis straffespark i 10. minutt, tok Saudi-Arabia over kampen med mål i andre omgang fra Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari. Argentina måtte gå tapt mot Saudi-Arabia til slutt.

Yasser Al-Shahrani- Alder, foreldre, søsken, etnisitet, utdanning

Saudi Arabain-forsvareren Yasser ble født 25. mai 1992 i Dammam, Saudi-Arabia. Fra 2022 er han 30 år gammel og har saudiarabisk statsborgerskap.

I følge astrologen er fødselstegnet hans Tvilling og han tilhører den arabiske nasjonaliteten.

Yasser ble født av sin far, Gharsan AI-Shahrani , mens navnet på moren hans ikke er kjent.

Det er ingen ytterligere informasjon om hans foreldre, søsken og hans tidlige akademiske liv.

Yasser Al-Shahrani- Yrkesliv, karrierer

I mai 2018 ble Yasser kalt opp i Saudi  Saudi-Arabias 23-manns siste tropp for 2018 FIFA verdensmesterskap som ble holdt i Russland.

Med sin økende suksess ble han kåret til Saudi-Arabias siste tropp for 2022 FIFA verdensmesterskap i Qatar.

Til tross for at Argentina ledet i første omgang gjennom Lionel Messis straffe i det 10. minutt, tok Saudi-Arabia over kampen med mål i andre omgang fra Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari . Argentina måtte gå tapt mot Saudi-Arabia til slutt.