I følge kildene er det kjent det Salem Al-Dawsari er en gift mann. For øyeblikket har han ikke delt navnet på kona eller kjæresten.

Det er også kjent at han har en datter som heter, Gammel , som ble født 28. februar.

30. januar 2022 la han ut et bilde der han ble sett holde datteren sin.

Bortsett fra dette er det ingen informasjon om hans nåværende eller tidligere saker.

Hvem er Salem Al-Dawsari?

Innehold

Salem Al-Dawsari er en saudiarabisk spiller, som for øyeblikket er på vei til berømmelse etter å ha scoret laget sitt andre mål i løpet av FIFA verdensmesterskap 2022 gruppe C fotballkamp mellom Argentina og Saudi Arabia på Lusail Stadium i Lusail, Qatar.

I kampen tapte Argentina mot Saudi med 1-2, med mål av Saleh AI-Shehri og Salem Al-Dawsari .

Bortsett fra dette spiller han som kantspiller for den saudiarabiske klubben Ai-Hilal.

Scoret Salem Al-Dawsari i FIFA World Cup 2022?

31-åringen stjeler rampelyset etter å ha slått Argentina 2-1 i gruppe C ved å score et andre mål etter sin lagspiller, Saleh Al-Shehri .

Til tross for at Argentina ledet i første omgang gjennom Lionel Messis straffespark i 10. minutt, tok Saudi-Arabia over kampen med mål i andre omgang fra Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari. Argentina måtte gå tapt mot Saudi-Arabia til slutt.

Salem Al-Dawsari – Alder, foreldre, søsken, etnisitet, utdanning

Salem ble født 19. august 1991 i Jeddah, Saudi-Arabia. Fra 2022 er han 31 år gammel og har saudiarabisk statsborgerskap.

Tilsvarende er hans etnisitet arabisk mens fødselstegnet hans er Leo i henhold til det astrologiske diagrammet.

Det er ingen autentisk informasjon tilgjengelig om hans foreldre, søsken og tidlig akademisk liv i media.

Salem Al-Dawsari – Yrkesliv, karrierer

I begynnelsen ble Salem med i ungdomsakademiet til Al-Hilal. Senere ble han forfremmet til ungdomsklubben, hvoretter han begynte å spille med en seniorlag i 2011. Totalt scoret han 21 mål på 114 kamper.

I seks måneder ble han lånt ut til Villarreal CF 21. januar 2018. Under debutkampen hans som innbytter spiller laget hans uavgjort 2-2 mot Real Madrid.

Han hadde en kontrakt med Hill frem til 30. juni 2019. Som medlem av  Al-Hilal har han vunnet Saudi Professional League 2016-017, King's Cup (2015, 2017), Crown Prince Cup (2012, 2013, 2016) ), og Super Cup 2015.

Internasjonal karriere

hvor høy er rick steves

Han ble kalt opp på internasjonalt nivå med Saudi-Arabia for 2014 FIFA World Cup-kvalifiseringen. 29. februar 2012 scoret han sitt første internasjonale mål i sin profesjonelle debutkamp mot Australia.

I mai 2018 ble han forfremmet til Saudi-Arabias foreløpige tropp for 2018 FIFA World Cup som ble arrangert i Russland. Under kampen mot Egypt scoret han et sent vinnermål, som tok laget hans til den siste gruppekampen i verdenscupen.

FIFA World Cup 2022-utseende

Å være en aktiv aktør i FIFA verdensmesterskap 2022 , gjorde han sitt mål i andre omgang under kampen mot Argentina. Det ble holdt 22. november 2022, tirsdag, kl Lusail Stadium, Qatar.