Raphael Leo foreløpig antas å være enkelt . Det er ingen tidligere eller nåværende forholdsrykter, sladder eller noen form for sammenkobling av ham ennå. Han ønsker å holde sitt personlige liv privat og stramt.

Med tanke på hans gode personlighet og sjarm, vil han garantert tiltrekke seg pene jenter i fremtiden. Hvis noen jente han vil møte i nær fremtid, håper han vil åpne seg og vi har noe å surre om.

Hvem er Rafael Leao?

Innehold

Raphael Leo aka Rafael Alexandre da Conceição Leão er en portugisisk profesjonell fotballspiller. For tiden spiller han aktivt for Portugals landslag samt Serie A-klubben AC Milan som spiss.

Å være en livlig spiller i 2022 FIFA verdensmesterskap en portugisisk spiller, scoret et brak mot Ghana i det 80. minutt av kampen. Det ble holdt på Stadium 974 i Doha, Qatar 24. november 2022.

Til slutt slo Portugal Ghana med 3-2.

Rafael Leao- Alder, foreldre, søsken, etnisitet, utdanning

AC Milan-fotballspilleren Rafael ble født 10. juni 1999 i Almada, Portugal. Fra 2022 er han 23 år gammel og har portugisisk statsborgerskap.

På samme måte er etnisiteten hans blandet, og ifølge astrologene er fødselstegnet hans Gemini.

I tillegg ble han født til faren Antonio Leao og moren Conceicao Leao. Han er alenesønnen til foreldrene og har tre søstre som heter, Paulo Leao, Bianca Leao, og Nadia Leo .

Det er ingen informasjon knyttet til hans utdanningsliv for øyeblikket.

Rafael Leao- Yrkesliv, karrierer

Rafael startet sin fotballkarriere i en alder av 17 da han begynte i Sporting CP B i Ligaen. Han tilbrakte 2 år der og spilte hele 12 kamper og scoret 7 mål.

Senere ble han kåret til seniorlaget, Sporting CP, i 2017. Totalt spilte han bare 5 kamper og gjorde 2 mål. Kort tid etter ble han med i French League 1.

pitbulls og parolees tias mann utgivelsesdato

Etter å ha gjort navnet sitt i Lille i 2018-2019 united 1, gjorde han det beste trekket i karrieren så langt ved å bli med AC Milan i Serie A i 2019-2020.

Siden han kom til AC Milan i 2019, har han gjort en stor innvirkning i den italienske klubben med totalt 135 kamper og scoret 34 mål.

I 2021 har Rafael blitt kalt opp to ganger av det portugisiske landslaget.

For tiden er han en aktiv spiller i FIFA 2022 Verdensmesterskap , spiller for Portugals landslag.

Den 24. november 2022 scoret Rafael sin første internasjonale kamp noensinne i det 89. minutt av FIFA World Cup 2022-kampen, mot Ghana, som ble holdt på Stadium 974 i Doha, Qatar.

Rafael Leao- Nettoformue, lønn

Ifølge kildene er den portugisiske fotballspilleren Raphael Leo 's nettoformue beregnes å være rundt 1,5 millioner dollar pr 2022 . Med en nettoformue i millioner, tjener han en god sum som fotballspiller.

Bortsett fra dette tilfører han sin formue gjennom sponsoravtaler.

Scoret Joao Rafael Leao i Qatar FIFA World Cup 2022?

Den 24. november 2022 scoret Rafael en brakett i det 89. minutt av FIFA World Cup 2022-kampen, mot Ghana, som ble holdt på Stadium 974 i Doha, Qatar.

Før målet hans, Christiano Ronaldo scoret sitt debutmål i FIFA World Cup 2022, på 65 minutter av kampen.

Så, medspiller, joao felix la til enda et mål i det 78. minutt av kampen, som tok Portugal til seier mot Ghana med 3-0.